Hrvatski     English     Deutsch

Tvrtka

Kontaktirajte nas

Spiroflex d.o.o.
Ljudevita Gaja 7
35 208 Ruščica
Hrvatska

 

Telefon: +385 35 _212 425
e-mail: info@spiroflex.hr

 

Spiroflexove vrijednosti

Projektiranje
Spiroflex – ovi kompenzatori i ekspanzijski spojevi su projektirani, proizvedeni i testirani u skladu sa standardima:

  • EJMA - udruga proizvođača ekspanzijskih spojeva
  • EN 14917:2009+A1:2012 - Metalni mjehovi i ekspanzijski spojevi za primjenu pod tlakom

 

Projektiranje po zahtjevima kupaca
Više od 70% proizvoda iz našeg proizvodnog asortimana su kompenzatori po zahtjevima kupaca. Radimo projekte i proizvodimo kompenzatore i ekspanzijske spojeve u skladu sa njihovim zahtjevima. Često smo zajedno sa našim kupcima uključeni u projektiranje i razvoj novih proizvoda.

 

Visoka tehnologija
Spiroflex ima visoku razinu tehnologije i kvalitete te stalni proces unapređenja tehnologije. Naši dobro educirani djelatnici, visoka razina opreme, moderna tehnologija i pozitivno proizvodno okruženje su garancija za naš uspjeh.

 

Isporuka na vrijeme
Obratite nam se s povjerenjem, možete računati na nas da ćemo baš uvijek naručenu robu isporučiti na vrijeme. Jedan naš globalni kupac godinama mjeri naše uspjehe u isporuci robe. U proteklih par godina uspjeli smo postići isporuke na vrijeme u 98 do 100% slučajeva, a imali smo 100 do 140 isporuka godišnje za istoga kupca.

 

Tržište
Proizvode tvrtke izvozimo više od 55%, većinom u zemlje Europske Unije, Istočnu Europu i Aziju. Naši kupci su dobro poznate i uspješne tvrtke. Ovim putem im zahvaljujemo za dosadašnju suradnju, te za narudžbe koje se ponavljaju.

Fleksibilnost i visoka razina nepropusnosti
Proizvodnja kompenzatora počinje sa proizvodnjom tankostijenih cijevi. Cijevi se rade od tankih limova sa debljinama 0,1 do 1,5 mm i one su uzdužno zavarene na automatskim strojevima. Cijevi se ubacuju jedna u drugu i takovi cijevni setovi su pripremljeni za oblikovanje.


Spiroflex-ovi metalni kompenzatori su:

  • otporni na tlakove i temperature
  • imaju visoku fleksibilnost
  • prihvaćaju aksijalne, poprečne i kutne pomake i vibracije
  • prikladni su za vakumsku tehniku