Hrvatski     English     Deutsch

Osiguranje kvalitete

Kontaktirajte nas

Spiroflex d.o.o.
Ljudevita Gaja 7
35 208 Ruščica
Hrvatska

 

Telefon: +385 35 _212 425
e-mail: info@spiroflex.hr

 

Politika integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem

Spiroflex d.o.o. je pouzdan partner u razvoju i proizvodnji metalnih kompenzatora, mjehova i gibljivih cijevi prema zahtjevima naših kupaca. Politika integriranog sustava je usmjerena prema najvažnijem cilju – postati tvrtka broj 1 u regiji po kvaliteti svojih proizvoda te odnosa prema kupcima, dobavljačima, poslovnim procesima i zaštiti okoliša. Trajno opredjeljenje tvrtke Spiroflex je razvijanje okružja u kojem se prihvaća i naglašava važnost osiguravanja kvalitete i očuvanje okoliša.
Kao tvrtka posvećena razvoju, inovacijama i poslovanju u skladu s najvišim tehničkim i tehnološkim zahtjevima i normama posebnu pažnju posvećujemo:

  • partnerskom odnosu prema kupcima i dobavljačima, posebno tijekom usklađivanja zahtjeva vezanih za kvalitetu, zaštitu okoliša i sigurnosti podataka i informacija,
  • konstantnom poboljšanju kvalitete proizvoda i procesa,
  • razvoju i proizvodnji proizvoda u skladu s ugovorenim zahtjevima, odnosno ispunjenje očekivanih zahtjeva kupca,
  • sprječavanju onečišćenja i smanjenju količine opasnog i neopasnog otpada, očuvanju prirodnih resursa i energije kroz njihovo racionalno korištenje,
  • stalnom osposobljavanju i povećanju svijesti svih zaposlenika i dobavljača tvrtke Spiroflex,
  • sprječavanju onečišćenja koje su posljedica naših poslovnih aktivnosti,
  • usklađivanjem i poštivanjem zakonskih i ostalih zahtjeva

 

Ova politika je okvir za uspostavljanje i nadzor nad realizacijom naših ciljeva upravljanja kvalitetom i okolišem, a uspostavljen i primijenjen sustav upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015 jamstvo su ostvarenja ovih ciljeva. S politikom kvalitete upoznati su svi djelatnici tvrtke Spiroflex.